Ανανέωση συνεργασίας του Δημήτρη Γιώτη στη Θεσσαλονίκη!

Ο Δημήτρης Γιώτης αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε πριν μερικούς μήνες για να εμφανιστεί μία ολόκληρη σεζόν στη Θεσσαλονίκη και είδε το κοινό της νύμφης του Θερμαϊκού να τον αγκαλιάζει από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Έτσι, για τον δημοφιλή λαϊκό ερμηνευτή ήταν εύκολη η απόφαση να συνεχίσει να εμφανίζεται… 504 βόρεια των Αθηνών, μετά από τρεις μήνες απόλυτης επιτυχίας στο «Μουσικές & Χρώματα».

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιώτης και ο γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης, Σάκης Πούλκας αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Έτσι θα συνεχιστεί το αδιαχώρητο στο Μουσικές & Χρώματα, το οποίο από… αουτσάιντερ (λόγω των πολλών τραγουδιστών που ανέβηκαν εφέτος στη Θεσσαλονίκη, όπως οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Πέγκυ Ζήνα και Πέτρος Ιακωβίδης) έχει γίνει μία από τις πρώτες επιλογές της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από το «Μουσικές & Χρώματα» ο Δημήτρης Γιώτης θα βγάλει σε λίγες ημέρες σε μορφή live ένα νέο χορευτικό τραγούδι, σε μουσική και οπτική παραγωγή μέσα από το μαγαζί την ώρα της διασκέδασης.

Ο τίτλος του είναι «Σ’αγαπάω… ναι» σε μουσική και στίχους του ίδιου του τραγουδιστή και του Δημήτρη Κωστόπουλου, ο οποίος είναι ο μαέστρος του γνωστού ερμηνευτή στο «Μουσικές & Χρώματα».

Το παζλ της διασκέδασης στο «Μουσικές & Χρώματα» συμπληρώνουν η Αλκμήνη, ο Κωνσταντίνος Μάμαλης, η Αλεξάνδρα Αστεριάδου, ο Νίκος Ρίζος, ο Βαγγέλης Λόλλας και πολλά νέα παιδιά.


 


 

Από το Blogger.