Πιλάτος Κουνατίδης Ft: DJ Deleasis - Ψέμα: Νέο τραγούδι και music video από τον πρώην παίκτη του X factor

Ο Πιλάτος Κουνατίδης, ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, που έχει αγαπηθεί από το κοινό, επιστρέφει δυναμικά με το νέο single "Ψέμα".

Στο "Ψέμα" κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο ο Dj Deleasis, κατά κόσμον Σταμάτης Μαυράκης, ένας από τους πιο hot dj της Ελλάδος, ο οποίος εμφανίζεται και στο βίντεο κλιπ.

Το "Ψέμα", σε μουσική Σάκη Μπαλίξη και στίχους Αλέξανδρου Νικολαΐδη, είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και κυκλοφορεί από την T-N Sun Records με ένα υπέροχο music video.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Ποιος είναι ο Πιλάτος Κουνατίδης; 

Ο Πιλάτος Κουνατίδης γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1991 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε σε ένα πολύ όμορφο οικογενειακό περιβάλλον αφομοιώνοντας αξίες και ιδανικά που συνεχίζει και εκπροσωπεί μέχρι σήμερα. Η σοβαρότητα, η σεμνότητα, ο επαγγελματισμός και το χαμηλό τόνων προφίλ του, τον ακολουθούν και αποτελούν εχέγγυα για την μελλοντική του μουσική πορεία. Είναι αξιόλογος τραγουδιστής, εργατικός και με πάθος για αυτό που κάνει. Το τραγούδι στην ζωή του ξεκινάει από την ηλικία των 10 ετών, καθώς ο ίδιος και οι άνθρωποι στο στενό του περιβάλλον ήταν αδύνατο να μην αναγνωρίσουν το έμφυτο το ταλέντο του. Μεγαλώνοντας η μουσική ήταν πάντα στο μυαλό του και του άρεσε να μαθαίνει όλο και περισσότερα γύρω από αυτή. Στην ηλικία των 12 χρόνων, παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις, αρχίζει μαθήματα μουσικής, κιθάρας και ορθοφωνίας τα οποία συνεχίζει εώς σήμερα. Μέχρι τα 25 του έτη τραγουδάει ερασιτεχνικά σε τοπικές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Το 2016 λαμβάνει μέρος στο μουσικό talent show X Factor με τους κριτές: Πέγκυ Ζήνα, Γιώργο Θεοφάνους, Θοδωρή Μαραντίνη και Τάμτα. Επιλέγεται από τη κ. Πέγκυ Ζήνα, και συμμετέχει στην ομάδα της μέχρι το 6ο live του παιχνιδιού, ξεχωρίζοντας για την αυθεντική λαϊκή φωνή και την εργατικότητα του.

Από το Blogger.