Αναστάσης Μπούχλης: Κυκλοφόρησε το νέο του single-ύμνος στην Κρήτη με την υπογραφή του Ανδρέα Μπικάκη

 


Με ένα τραγούδι, που κάθε στίχος του είναι κυριολεκτικά «ξυραφιά» και εκθειάζει τη μαχητικότητα των Κρητικών και την μεγάλη αγάπη που τρέφουν για τον τόπο τους, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία ο Αναστάσης Μπούχλης.

Ο Χανιώτης λαουτιέρης, με καταγωγή από τα Ασκύφου Σφακίων, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους οργανοπαίκτες της νεολαίας στην Κρήτη και σε κάθε του εμφάνιση με τον Αντώνη Κουράκη σημειώνεται sold out, μας συστήνει το νέο του single που έχει τίτλο «Σκύλε δειλέ».

Το νέο τραγούδι του Αναστάση Μπούχλη φέρει την υπογραφή, τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους, του Ανδρέα Μπικάκη.

Πρόκειται για τον γιο του γνωστού Κρητικού λυράρη, Στέλιου Μπικάκη, ο οποίος είναι ένας τραγουδοποιός, που έχει προκαλέσει αίσθηση με τα πρώτα μουσικά δείγματα γραφής του, μετρώντας ήδη συνεργασίες με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Γιάννη Βαρδή και πρόσφατα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

O Αναστάσης Μπούχλης έχοντας δώσει τον καλύτερο του ερμηνευτικό εαυτό στο νέο του τραγούδι στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Μην με απειλείς σκύλε δειλέ γιατί δεν σε φοβούμαι παίρνω χαρά στο άκουσμα πως θα ξαναβρεθούμε».Από το Blogger.