Μουσικές και Χρώματα live stage: Η Sold Out επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και το Εορταστικό Πρόγραμμ

Περισσότερο από δύο μήνες τώρα, το Μουσικές και Χρώματα live stage και το σχήμα τους έχουν καταφέρει να φέρουν τα πάνω κάτω, στον νυχτερινό χάρτη διασκέδασης, της Θεσσαλονίκης προκαλώντας sold out διήμερα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας του, οι live εμφανίσεις τους, στο hot spot κέντρο της συμπρωτεύουσας έχουν γίνει πόλος έλξης, στις προτιμήσεις του κόσμου, που τους ψηφίζουν φανατικά, για την διασκέδασή τους.

Σπουδαίοι λαϊκοί ερμηνευτές, όπως ο Βασίλης Μπατής και ταλαντούχα νέα παιδιά η Αλκμήνη Χατζηγιάννη, ο Κωνσταντίνος Μάμαλης, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Βαγγέλης Λόλας, Νίκος Ρίζος, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στο πιο μοντέρνο και αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα, και κατάφεραν να κάνουν την διαφορά προσφέροντας διασκέδαση με ποιότητα.

Έτσι και φέτος τις γιορτές, το Μουσικές και Χρώματα με όλους τους πρωταγωνιστές του, υπόσχονται μοναδικά βράδια κεφιού για τις νύχτες των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Τόσο την Παρασκευή 23, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, αλλά και την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, αλλά και την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, το κέφι, θα «χτυπήσει» κόκκινο, στο Μουσικές και Χρώματα Live stage

Για κρατήσεις 6980882078

Μουσικές και Χρώματα Live stage,
Οδός: 28ης Οκτωβρίου 44 & Δελφών, Θεσσαλονίκη

Από το Blogger.