Χρήστος Βάμος: Ονειρικό TOUR σε Ιερουσαλήμ και Ισραήλ τραγουδώντας Ζορμπά

Ο Χρήστος Βάμος επέστρεψε από το Ισραήλ γεμάτος εμπειρίες, αγάπη και συγκίνηση. Έκανε κάτι που θα ονειρευόταν κάθε καλλιτέχνης που τραγούδησε μπροστά σε ορθόδοξους, μουσουλμάνους και Εβραίους που αγαπούν την ελληνική μουσική.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης που σύντομα θα μπει και στούντιο για να ηχογραφήσει το νέο του κομμάτι μοιράστηκε σκέψεις και μοίρασε πολλά ευχαριστώ για το μουσικό αυτό ταξίδι μέσα από τα social media. Χαρακτηριστικά έγραψε:

Έφυγε ένας μήνας γεμάτος πάθος αγάπη και (τρέλα!!!) Τυχερός! γνώρισα την καταπληκτική Ισραηλίτισσα αδερφή μου (δεν θέλει και πολύ σκέψη) shiran, Yoel Sitruk και δημιουργήσαμε μαζί έναν νέο κόσμο για το μπαλκόνι: το συγκρότημα που είναι οικογένεια the Balkon του Yoel sitruk τον φωτογράφο μας Minha επιχειρηματία και το πνεύμα όλων μας. Ευχαριστώ τους χιλιάδες ανθρώπους που μας είδαν σε αίθουσες πολιτισμού όλης της χώρας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, τη χαρά της ζωής και τα πολλά κομπλιμέντα που δεχτήκαμε.

Ευχαριστώ τον Ζορμπά που μας καθοδηγεί στη μοναδική εικόνα του, που είναι γραμμένη στην καρδιά και την ψυχή μας. Ευχαριστώ τον Yoel sitruk που πίστεψε σε εμένα και με συμπεριέλαβε στην μουσική του οικογένεια και για την υπέροχη σκηνή και την υποδειγματική παραγωγή, ευχαριστούμε την κάλυψη ήχου τον φωτισμό για την καταπληκτική δουλειά, ευχαριστώ το רעות קשרי תרבות για την παραγωγή της τελευταίας έκθεσης στο Haifa Auditors χθες.

Ευχαριστώ τον φίλο μου Shachar Borek Μουσική διαχείριση και ακορντεόν, Oded Melchner-Bouzuki Yair Ophir φωνητικά και κιθάρα και τέλος ευχαριστώ τους υπέροχους καλεσμένους για το μεγάλο μας τελικό.

Φωνητικά: Dorit Prakash, Ofer Kalaf, Guy Zagron Contrabus, Yankee Sean - Βιολί, Eli Benshoshan - τύμπανα. Ευχαριστούμε אריאל קלדרון για τη βοήθεια σε όλη την πορεία
Σας ευχαριστώ για το προνόμιο να σας τραγουδήσω για να σας κάνω χαρούμενους με το συναίσθημα για την συμμετοχή και παραμένατε στην καρδιά μου μέσα! Περιμένω να ανταμώσουμε πάλι σε χαρές shiran (Shiranaki όπως σε λέω).

Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας!


Δείτε βίντεο από τις εμφανίσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram


Αυτές είναι οι εμφανίσεις που έκανε ο Χρήστος Βάμος σε Ισραήλ και Ιερουσαλήμ:

2/11 Mishkan Petach Tikva
3/11 Mishkan Petach Tikva
7/11 Shani theatre Netanya
9/11 Kiryat Motzkin theatre
10/11 Heichal Airport City
16/11 Herzliya Perfoming Arts Hall
17/11 Hertzliya Perfoming Arts Hall
22/11 Jerusalem Theatre
24/11 Petach Tikva
30/11 Symphony orchestra Haifa

Από το Blogger.