Ήταν Stage Live, γίνεται AKRON Live Stage

 

 


Ωραίο, πολύ ωραίο να μην υπάρξει εφησυχασμός, λόγω των πρόσφατων μεγάλων επιτυχών, και συνέχεια να σκέφτεσαι τι καινούργιο θα μπορούσες να κάνεις. Δεν είναι ρομαντισμός. Είναι και ρομαντισμός. Έχει, όμως, και την “πρακτική” του διάσταση το πράμα. Να το πω αλλιώς.

Είμαι υπέρ των νέων προσπαθειών. Ακόμα και μ’ ένα καφενείο, μ’ μια καντίνα. Να ανοίγεις νέες θέσεις εργασίας, να δίνεις δουλειά στον κόσμο, και ειδικά στους νέους και το ερμηνεύεις. Σε μια εποχή, πολύ δύσκολη για την πατρίδα, και κανείς δεν νιώθει χαρούμενος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέμε και το παράδειγμα. Στα Τρίκαλα. Η πιο δυνατά ομάδα, αυτή του Νότη Αθανασίου. Αυτή που τα έχει σχεδόν όλα : Tο Tranzistor, το Frame bar restaurant, to Βonjour cafe, το Taraysa sky bar, το Tankoo cocktail bar, το Wish, το Story underthestars, που το καλοκαίρι σάρωσε, με μεγάλα αθηναϊκά έργα, και έφερε ξανά την νύκτα στα Τρίκαλα.

Έχουν και τα μπουζούκια Stage Live, το οποίο φρεσκάρεται και γίνεται AKRON Live Stage. Και κάνει opening την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου. Και θα έχει τους εξής τραγουδιστές : Γιώργος Αδαμόπουλος, Μάρα Τζίμα, Βαγγέλης Μπακογιάννης, Σία Βοσκανίδου, Χάρης Αναγνώστου, Ορνέλα Τζέπα.

Από το Blogger.