Σύρος και Αρχόντισσα και Αγρότισσα – Η πρωτότυπη Fashion φωτογράφιση στη Φύση!

 

 

 


Η Σύρος είναι και Αρχόντισσα και Αγρότισσα και οι νέοι επιχειρηματίες δείχνουν να σέβονται, να εκτιμούν και να βαδίζουν ορθά στο «προϊόν» που ονομάζεται Σύρος!

Το νησί τελευταία χρόνια πληροί τις προδιαγραφές για την τουριστική ανάπτυξή του, δείχνει να κάνει βήματα μπροστά στο επιχειρείν στηριζόμενο στις δυνάμεις του ορθολογισμού και της συνεργασίας!

Κάτι ανάλογο θα σας παρουσιάσουμε και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Μια υπέροχη, σουρεαλιστική ατμόσφαιρα πήρε σάρκα και οστά μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βαβίτσα.

Οι Πρωταγωνιστές αυτού του πρωτοποριακού Project, πέρα από την πανέμορφη Μυρσίνη Κοή σε ρόλο μοντέλου, είναι τα ζώα, η φύση, τα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου ΤυροΣύρα και εμπνευστή τον Γιάννη Περρή, τα ιδιαίτερα ρούχα που έχει επιμεληθεί ο Συριανός ζωγράφος και δημιουργός ρούχων, Γιάννης Δανέλης και τέλος αφήσαμε το Styling της φωτογράφησης που επιμελήθηκε η Τόνια Στεφάνου.

Θα παρατηρήσατε ότι το στοιχείο της εντοπιότητας κυριαρχεί στην φωτογράφηση. Συριανό τυρί, μοντέλο απο τη Σύρο, φωτογράφος και σχεδιαστής ρούχων επίσης απο το νησί και stylista από την Σύρο. Έτσι λοιπόν δημιούργησαν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα άλλων εποχών και το αποτέλεσμα που θα δείτε…κόβει την ανάσα!

Για να καταστεί δυνατή η φωτογράφηση, οι εμπνευστές της ιδέας Γιάννης, Τόνια και Γιάννης έπρεπε να βρουν ακριβώς τους κατάλληλους ανθρώπους για να υποστηρίξουν το πρότζεκτ.

Βέβαια η φύση του project δεν επιτρέπει τις πολυτέλειες του στούντιο, όπως ο φωτισμός και θα έπρεπε να βασίζονται στον φυσικό φωτισμό. Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης αποτελεί πάντα η φύση. Πολλά πράγματα είναι εμπνευσμένα από τη φύση. Η αρχιτεκτονική, η λογοτεχνία, η τέχνη, η τεχνολογία αλλά και η μόδα.

Η Εντυπωσιακή φωτογράφιση της Συριανής νεαρής Μυρσίνης αποτυπώνει σκηνές της αγροτικής ζωής με ένα πιο ανάλαφρο τρόπο αλλά και ένα άρτιο αποτέλεσμα!

Αν λοιπόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα τα ερωτευτείς ένα προς ένα! Κι επειδή όλα τους είναι τόσο νόστιμα και εκλεκτά, σκεφτόμαστε ότι θα ήταν πρέπον να… σου ξεδιαλύνουμε το τοπίο, προτείνοντάς σου τις top γεύσεις.

Σας το είπαμε ιδιαίτερη φωτογράφηση, με πρωτοποριακή προώθηση προϊόντων! Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσαν να συνυπάρχουν τυρί και μεταξωτό φόρεμα και μάλιστα με συριανά Brands και στοιχεία Σύρου, όπως ο Ερμής και οι δύο χαρακτηριστικοί λόφοι που έχουν στα λογότυπα τους!

Τόλμησαν το παράτολμο και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει…

Μια Fashion φωτογράφιση στην ύπαιθρο με ματιά ιδιαίτερη, που θα αναδείξει την αίσθηση του τυριού και του ρούχου, με στοιχεία παράδοσης, γεύσης και ότι έχει να σου προσφέρει η Σύρος!

  

Από το Blogger.