Η εκθαμβωτική Shaya σαν σύγχρονη Ελληνίδα θεά... Grecian styling και κοσμήματα με έμπνευση μύθους και λίθους σύμβολα

 

Ambassador κοσμημάτων με διαχρονικά Ελληνικά σύμβολα η Shaya.

H ωραία «Ελληνίδα» που αγαπήσαμε για την φωνή της, φοράει ως σύγχρονη θεά την πρώτη συλλογή Ancient Goddess των κοσμημάτων που πωλούνται on line.

Η φωτογράφιση της Shaya με Grecian concept σε εναρμόνιση με το νεοκλασικό αλλά και αρχαιοπρεπές αρχιτεκτονικό στυλ στο οίκημα του editorial φανερώνει την αισθητική της υψηλής Ελληνικής κοσμηματοποιίας.

Οικουμενικό το μήνυμα για ένα νέο brand πολυτελείας αφού η «πρέσβειρα» τους είναι μία Ευρωπαία που αγάπησε την Ελλάδα , γεννήθηκε στην Δανία , έζησε στην Σουηδία και έχει καταγωγή από την Νότια Αμερική.
σ
Σκουλαρίκια μενταγιόν και δαχτυλίδια με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους ,που έχουν ονόματα και συμβολισμούς της Αρχαίας Ελλάδας και προέλευση από όλη την γη . Σπάνια πετράδια όπως οι αμετρίνες της Βολιβίας και το imperial topaz της Βραζιλίας .

Το Luisant, λέξη γαλλική που σημαίνει φωτεινός σηματοδοτεί την λαμπερή έναρξη ενός ελληνικού brand πολυτελών κοσμημάτων που επιλέγουν το καλοκαίρι 2022 για να λανσάρουν τα πρώτα κομμάτια της collection τους.

H Shaya μας παρουσιάζει και την Bridal collection για νύφες η αρραβωνιαστικιές που πάντα ονειρεύονταν ένα εκθαμβωτικό μονόπετρο με ασορτί σκουλαρίκια όπου τα διαμάντια θα παίρνουν θέση στο I Do &το forever.


Από το Blogger.