«Θέλει θράσος»: Το νέο τραγούδι του ταλαντούχου Μάνου Κοκολάκη

 Ο Μάνος Κοκολάκης, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, επιστρέφει και μας λέει πως... «Θέλει Θράσος», μέσα από το νέο του single και music video.

 


Ο Μάνος Κοκολάκης αυτή τη φορά ερμηνεύει ένα δυναμικό και σύγχρονο ζεϊμπέκικο, σε μουσική Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους Γιάννη Μπαγουλή. 

 

Το «Θέλει Θράσος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

 

Ο Μάνος Κοκολάκης κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «Final Four» όπου έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής με τη γνήσια λαϊκή φωνή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Κρήτη, όπου οι εμφανίσεις του είναι ... sold out. Αυτό το καλοκαίρι τον βρίσκει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κρήτης, όπου οι θαυμαστές του δίνουν δυναμικό παρόν. 


Ο Μάνος Κοκολάκης από μικρός έδειξε πάθος για τη μουσική και το τραγούδι, ενώ είναι αυτοδίδακτος. Με σταθερά και προσεκτικά βήματα έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και σίγουρα το όνομά του θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον. 

Δείτε το video στο Youtube

Από το Blogger.