Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες σε εκδήλωση της Π.Ο.Ε.Υ. στη Θεσσαλονίκη


Αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Την εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς την αγκάλιασε ο κόσμος, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, διοργάνωσε η Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας σε αναστολή εργασίας) σε συνεργασία με την Ιπποκράτεια Ιατρική, την Πρωτοβουλία και την «ΠΥΞΙΔΑ».

Πιο συγκεκριμένα, οι Βασίλης Δήμας,  Γρηγόρης Πετράκος, Αλέξανδρος Τζουγανάκης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό μουσικό χρώμα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που έγινε για την εξάλειψη της υποχρεωτικότητας και της επιβολής ιατρικών πράξεων χωρίς την συναίνεση του ατόμου και για την διεύρυνση της ισότητας των ανθρώπων σε κάθε επίπεδο της προσωπικής, οικογενειακής και κοινωνικής ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση υπήρξαν και παράλληλες δράσεις όπως  ζωγραφική, Bazaar, πρώτες βοήθειες του ΕΚΑΒ με το μάθημα της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Δείτε video από την εκδήλωση


Από το Blogger.