«Ούτε λεπτό»: Εντυπωσιάζει το ντουέτο του Μαρίνου Αγαπίου με την κόρη του, Μιχαέλα


Με ένα τραγούδι-έκπληξη, το οποίο ερμηνεύει μαζί με την κόρη του, επιστρέφει στη δισκογραφία ο Μαρίνος Αγαπίου, ένα χρόνο μετά το «Όνειρα σε αγγελίες», που έκλεψε τις εντυπώσεις.  

Ο γνωστός ερμηνευτής, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς τραγουδιστές στο κοινό της Κύπρου, κάνει δυναμικό come back με νέο single.  

Συγκεκριμένα μαζί με την ταλαντούχα κόρη του, Μιχαέλα Αγαπίου μας παρουσιάζουν το τραγούδι «Ούτε λεπτό».  

Το νέο τραγούδι τους, που είναι ένας ύμνος στην αγάπη, φέρει την υπογραφή του γιου του Πόλυ Κερμανιδη, Γιάννη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ξεχωριστές συνεργασίες με καταξιωμένους ερμηνευτές, ενώ οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου στιχουργού, Αλέξανδρου Ελευθεριάδη.  

Ο Μαρίνος Αγαπίου, ο οποίος για αρκετά χρόνια μονοπωλεί σε νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου, τα τελευταία 4,5 χρόνια εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην «Επαρχιακή».  

Από τη μεριά της η ταλαντούχα Μιχαέλα Αγαπίου αποφάσισε να ακολουθήσει από μικρή τα χνάρια του πατέρα της.  

Σπούδασε σε μουσικό λύκειο, αρχικά στην Κέρκυρα και εν συνεχεία στην Κύπρο και παίζει πιάνο, κιθάρα και σαντούρι.  

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι έχει κάνει πάρα πολλές συναυλίες μαζί με γνωστούς ερμηνευτές, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Βασίλης Λέκκας, η Μελίνα Κανά, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Χαρούλης και η Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Δείτε το video clip στο Youtube


Από το Blogger.